مراحل اجازه اقامت در ترکیه ام تی رز

1 سال قبل ، آذربایجان شرقی ، استانبول

کد آگهی : 26773

  • قیمت: تماس بگیرید
  • شماره تماس: 00902122582323
  • آدرس: تبریز خاوران
  • کشور: ترکیه
  • استان: آذربایجان شرقی
  • شهر: استانبول

مراحل درخواست اجازه اقامت در ترکیه
اتباع خارجی که تمایل به اقامت طولانی تر از زمانهای ارایه شده دارند، موظف به دریافت اجازه اقامت در ترکیه هستند. فقط با یک کلیک برای درخواست اجازه اقامت در ترکیه اقدام کنید.
ابتدا، این مدارک مورد نیاز را در درخواست آنلاین تکمیل کنید:

۱٫ ویزا / اجازه توریستی معتبر و یا اقامت معتبر

– پاسپورت شما باید اعتبار حداقل ۶۰ روز بیشتر از تاریخ انقضای مجوز شما اعتبار داشته باشد. (به جز برای ویزای بلند مدت اقامت).

۲٫ یک عکس تمام رخ بیومتریک را بر روی سایت آپلود کنید.

– شما می توانید عکس های خود را در خانه بگیرید. توجه کنید که عکس باید واضح، تمام رخ و بدون ابهام باشد. (لطفا به الزامات مربوط به اینکه چگونه بایدعکس “بیومتریک” گرفته شودف دقت کنید.)
– این عکس باید در ۶ ماه گذشته گرفته شده است.
– عکس باید همان عکسی باشد که با دیگر مدارک مورد نیاز ارسال خواهید کرد.

۳٫ گذرنامه و کارت اقامت موجود، درصورتی که دارید (بعنوان مرجع).

۴٫ کپی از اطلاعات / صفحه عکسدار گذرنامه و صفحه ای که مهر ورود یا ویزا ورود به ترکیه در آن موجود است.

۵٫ اثبات این که شما توانایی مالی برای اقامت کشور ترکیه را برای مدت زمان مورد درخواست دارید یعنی ۵۰۰ دلار برای هر ماه یا معادل آن به ارزهای دیگر . این امر باید در قالب تاییدیه ای ازبانک شما در ترکیه ارایه شود.

۶٫ پرینتی از فرم های آنلاین پر شده.

۷٫ بیمه درمانی مطمین: شما می توانید بیمه بهداشتی و درمانی را در ترکیه برای تمام مدت اجازه اقامتتان استفاده کنید.

۸٫ اثبات آدرس: این تغییر نیز یه قانون جدید در آوریل سال ۲۰۱۴ باز می گردد. برای این کار، یک کپی از قرارداد امضا شده بین مالک و خودتان مورد نیاز است. این نسخه باید محضری شود. اگر شما ملکی را اجاره میکنید، باید با همخانه ای خود به دفتر اسناد رسمی و یا به مختار، سرپرست محلی خود “Muhtar” و یا اداره کل ثبت احوال Nüfus برای ثبت نام خود و دریافت سند اثبات آدرس مراجعه کنید. فراموش نکنید که گذرنامه خود را همراه داشته باشید!
اولین درخواست اجازه اقامت

– اگر متقاضی اجازه اقامت بلند مدت هستید، پس از تهیه الزامات، باید گزینه تقاضا برای اولین بار را پر کنید.

– اگر برای اولین بارتقاضا میکنید، باید برای حضور در دفتر وقت قبلی بگیرید. اگر در حال تجدید اقامت هستید، نیازی به مراجعه به دفترندارید. می توانید تمام مجوزهای خود را آنلاین و از طریق پست یا پیک انجام دهید.

متقاضیان باید اجازه اقامت (RP) را قبل از انقضای ویزای توریستی خود انجام دهند.

۱٫ بازدید از وب سایت DGMM (اداره کل مدیریت مهاجرت) www.goc.gov.tr (در صورت لزوم، نسخه انگلیسی را انتخاب کنید)

۲٫ بر روی E- اقامت (e-Residence) کلیک کنید.

۳٫ فرم درخواست آنلاین را پر کنید.

– “درخواست تمدید” را انتخاب کنید ، اگر شما صرفا در حال تجدید STRP موجود ، یا اجازه اقامت خانواده (FRP) و یا اجازه اقامت دانشجویی (SRP) هستید. گزینه “اولین بار” درسایر موارد دیگر را انتخاب کنید.
– نوع اجازه اقامت خود را انتخاب کنید. (اجازه اقامت طولانی مدت تنها در صورتیکه یک “کتابچه آبی رنگ” داشته باشید امکانپذیر است.)
– پر کردن تمام جزییات (زمینه قرمز رنگ مشخصا باید پر شود، زمینه سیاه و سفید اختیاری است).
– در مرحله بعد، اسنادی که شما آماده کرده اید از شما درخواست خواهد شد.
– ساعت و تاریخ قرار را ا

پیام پلیس فتا :

لطفا پیش از انجام معامله و هر نوع پرداخت وجه، از صحت کالا یا خدمات ارائه شده، به صورت حضوری اطمینان حاصل نمایید. همچنین بهتر است قبل از تحویل کالا یا خودروی خود در ازای چک‌های رمزدار بانکی، با مراجعه به بانک مربوطه از اصالت آن اطمینان حاصل کنید.

پیام ام تی رز :

ام تی رز هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. با مطالعه راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.

گزارش مشکل

درخواست شما در حال پردازش است ، لطفا چند لحظه صبر کنید ....

آگهی های دیگر از این کاربر

آگهی های مشابه

ارسال نظر

ارسال ایمیل به آگهی دهنده

اگر از آگهی دهنده سوالی دارید ، از طریق فرم زیر برای او پیام شخصی بفرستید .

انتخاب مکان برای جستجوی دقیق تر