شرایط گرفتن اجازه کار در ترکیه

[divider style=”{‹²›ruler_type‹²›:‹²›space‹²›,‹²›space‹²›:{‹²›height‹²›:‹²›شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید‹²›}}” _array_keys=”{‹²›style‹²›:‹²›style‹²›}” _fw_coder=”aggressive” __fw_editor_shortcodes_id=”c83289f71341b66f012aca56858b8ad1″][/divider]

شرایط گرفتن اجازه کار در ترکیه

اجازه کار در ترکیه :یکی از راه های مهاجرت به ترکیه از طریق کار می باشد، که پس از اخذ اقامت از طریق کار نسبت به اخذ تابعیت یا شهروندی این کشور می توانند اقدام کنند، البته شایان ذکر است این روش یکی از روش های مهاجرت به این کشوز می باشد. روش های دیگر نظیر اخذ ویزای تحصیلی جهت مهاجرت تحصیلی در ترکیه و سرمایه گذاری نیز وجود دارند.

مزایای اجازه کار از طریق ثبت شرکت در ترکیه

برای اخذ اجازه ی کار در کشور ترکیه احتیاج است ابتدا شرکتی را به ثبت رسانده و بعد از آن برای گرفتن اجازه کار اقدام و یا بعد از استخدام در شرکتی در کشور ترکیه (به صورت رسمی) به اخذ مجوز کار اقدام نمائید. در ادامه به مزایای داشتن اجازه ی کار از طریق ثبت شرکت می پردازیم:

۱- امکان دریافت پاسپورت کشور ترکیه ( مطمئن ترین راه برای دریافت پاسپورت کشور ترکیه )

۲- امکان داشتن اجازه ی اقامت در کشور ترکیه برای سهامداران

۳- امکان دریافت اقامت برای افراد خانواده واخذ پاسپورت کشور ترکیه

۴- امکان ثبت نام فرزندان در مدارس ترک و بین المللی

۵- امکان ثبت نام در دانشگاه های ترک و بین المللی

۶- امکان استفاده از کلیه حقوق شهروندی در کشور ترکیه

۷- امکان افتتاح حساب بانکی برای سهامداران و اعضای خانواده بهمراه اخذ ویزا – مستر کارت

۸- امکان سفر به ۹۰ کشور بزرگ دنیا بدون اخذ ویزا (بعد از دریافت پاسپورت ترکیه)

۹- دریافت تسهیلات، وام، جهت خرید مستغلات وسایل نقلیه و … با بهره بسیار پایین (۱ تا ۴ درصد)

۱۰- امکان استفاده از دامنه و هاست کشور ترکیه ( .tr )

سه نوع اجازه کار پیش بینی شده است.

این سه نوع شامل اجازه کار مدت دار و نامحدود برای کارکنان وابسته و کارکنان مستقل و موارد استثنائی می‌باشد.
بر اساس قانون، خارجی‌ها می‌توانند از اجازه کار مدت دار و یا نامحدود با به جا آوردن شرایط مورد نیاز، استفاده کنند.
مدت اعتبار اجازه کار مدت دار بر اساس قرارداد کار یک سال بوده و برای کار در محل کار مشخص و حرفه ی خاصی صادر می‌گردد. پس از پایان یک سال اجازه کار برای همان شغل و محل کار تا سه سال دیگر تمدید می‌شود. پس از سه سال نیز این مجوز تا شش سال می‌تواند تمدید گردد.

درصورتی که یک تبعه خارجی حداقل هشت سال به صورت مداوم اقامت ترکیه را دارا بوده و شاغل باشد، اجازه کار دائم بدون در نظر گرفتن شرایط اشتغال در ترکیه و نیز بدون محدودیت جغرافیایی، صادر می‌شود.
برای خارجی‌هایی که حداقل پنج سال در ترکیه به صورت بلاانقطاع اقامت داشته و نیز درصورتی که در این مدت پیش کارفرمائی اشتغال نداشته باشند مجوز اشتغال مستقل صادر می‌گردد. شرایط اعطاء مجوز کار استثنایی با قانون محدود شده است. اجازه کار این افراد از کارکنان مستقل و وابسته متمایز بوده و از نظر زمان محدودیت نخواهد داشت.

خارجی‌ها برای اخذ مجوز کار از کشور متبعوشان و یا کشور محل اقامت دائمشان می‌توانند به نمایندگی‌های جمهوری ترکیه در آن کشور مراجعه کنند. پس از تکمیل پرونده، درخواست مذکور توسط نمایندگی‌های خارج از کشور به وزارت کار و امور اجتماعی ترکیه ارسال خواهد شد. ظرف سه روز از زمان ارائه درخواست متقاضی اشتغال در ترکیه به نمایندگی خارج از کشور، مدارک لازم از سوی کارفرما به وزارت کار و اموراجتماعی تحویل داده می‌شود. پس از صدور اجازه کار توسط وزارت کار، متقاضی می‌بایستی ظرف نود روز به نمایندگی خارجی ترکیه مراجعه و ویزای کار دریافت نماید. در صورتی که متقاضیان اجازه کار در ترکیه دارای اقامت حداقل شش ماهه باشند شخصا و یا کارفرمایشان می‌تواند مدارک لازمه را به وزارت کار تحویل نماید. همچنین در این صورت نیازی به اخذ ویزای کاری ترکیه پس از تائید اجازه کار موجود نمی‌باشد.
برای تمدید مدت اجازه کار حداکثر تا 15 پس از پایان مدت مجوز و نیز دو ماه پیش از پایان مدت اعتبار آن می‌بایستی به وزارت کار ترکیه مراجعه شود. وزارت کار مکلف است که حداکثر ظرف نود روز به پرونده متقاضی رسیدگی کرده و نیتجه را ابلاغ نماید. ولی در صورتی که مدارک پرونده ناقص باشد این مدت پس از تکمیل پرونده تا نود روز طول خواهد کشید. وزارت کار ترکیه می‌تواند از منابع امنیتی در مورد شخص مورد نظر تحقیق نماید.

پس از پایان کار بررسی پرونده، وزارت کار می‌تواند درخواست را بپذیرد ویا آن را رد کند. درصورتی که وزارت درخواست متقاضی را به تائید برساند، متقاضیانی که از دفاتر نمایندگی ترکیه درخارج از کشور مراجعه کرده اند می‌بایستی ویزای کار از همان محل دریافت داشته و به اداره اتباع خارجی در ترکیه مراجعه نمایند و متقاضیانی که ار داخل ترکیه مراجعه کرده اند مستقیما می‌توانند به اداره اتباع خارجی در پلیس آن استان مراجعه نمایند.
درصورتی که درخواست اشتغال در ترکیه رد شده باشد، متقاضی می‌تواند ظرف سی روز پس از ابلاغ نتیجه درخواست تجدید نظر کرده و به نتیجه اعتراض نماید. در صورتی که وزارت کار به اعتراض پاسخ منفی دهد، متقاضی می‌تواند به دادگاه شکایت نماید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

[ad_list help=”” title=”شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید” desc=”شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید” ad_cat=”‹º›‹²›3429‹²›‹¹›” number=”9″ type_content=”1″ orderby=”date” read_more=”no” sticky=”no” location=”no” _array_keys=”{‹²›ad_cat‹²›:‹²›ad_cat‹²›}” _fw_coder=”aggressive” __fw_editor_shortcodes_id=”417dd4293c339f0401b3f4fdc7a8ef58″][/ad_list] 

 

اطلاعات ضروری در مورد اقامت و زندگی در ترکیه

بهترین کسب و کارها در ترکیه کدامند؟

آسانترین روش گرفتن اقامت ترکیه ترکیه در سال ۲۰۱۹

گام به گام مهاجرت به ترکیه