اطلاعات ضروری در مورد اقامت و زندگی در ترکیه

اخبار ترکیه, اقتصادی, ام تی رویال, بین الملل, سبک زندگی, مجله خبری ۶ فروردین ۱۳۹۸ ۶ فروردین ۱۳۹۸


زندگی در ترکیه

اطلاعات ضروری در مورد اقامت و زندگی در ترکیه

شاید مطرح کردن این سوال که آیا در مورد اقامت و شرایط زندگی در ترکیه مطلع هستید. پاسخ بسیاری بله باشد چون بسیاری از دوستان به کرار به این کشور سفر کرده اند. ولی آیا شناخت از طریق سفر و توریستی به یک کشور میتواند نتیجه دقیقی برای تصمیم گیری ما برای اقامت و زندگی کردن در ترکیه را به ما بدهد .

پاسخ ما خیر میباشد . پس اگر موافق ما هستید این مقاله را تا به انتها مطالعه فرمایید و میتوانید اگر سوالاتی هم داشته باشید در انتهای همین مقاله با ما مطرح نمایید تا ما در اسرع وقت پاسخ های شما را ارسال نماییم .

در مرحله اول انواع اقامت در ترکیه کدام میباشد؟

زندگی در ترکیه

زندگی در ترکیه

   انواع اقامت در ترکیه

    •                    اقامت توریستی ۹۰ روزه بدون ویزا ترکیه
    •                    اقامت توریستی ۶ ماهه ترکیه
    •                     اقامت تحصیلی و دانشجویی ترکیه
    •                    اقامت کاری ترکیه
    •                    اخذ اقامت از طریق ازدواج با شهروند ترک
    •                    اقامت از طریق خرید ملک و مستغلات در ترکیه

در ادامه به پرسش‌های زیر در مورد اقامت و زندگی کردن در ترکیه پاسخ داده می‌شود.

  1. چرا ترکیه؟
  2. انواع روش های دریافت اقامت ترکیه؟
  3. مدارک مورد نیاز برای دریافت اجازه اقامت کوتاه مدت ترکیه چیست؟
  4. مدارک مورد نیاز جهت تمدید مجوز اقامت کوتاه مدت ترکیه چیست؟
  5. فرایند اخذ اقامت کوتاه مدت ترکیه چقدر زمان می برد؟
  6. معیارهای اصلی جهت دریافت اقامت بلند مدت ترکیه چیست؟
  7. مدارک مورد نیازبرای اخذ اقامت بلند مدت ترکیه چیست؟
  8. مزایای دریافت اقامت ترکیه چیست؟
  9. محدودیت ها و مشکلات اقامت ترکیه کدامند؟

زندگی در ترکیه

چرا اقامت ترکیه؟

در وهله اول نمی توان از این نکته چشم پوشی کرد که ترکیه یکی از کشورهای محبوب برای گردشگران و کسانی است که علاقه مند به خرید از فروشگاه های معتبر این کشور هستند. اما چرا اخذ اقامت ترکیه برای ایرانیان جذاب است؟ نزدیکی ترکیه به ایران با توجه به محبوبیت هایی که دارد، شباهت فرهنگی، نزدیکی شرایط آب و هوایی و… این کشور را به یک مقصد محبوب برای ایرانیانی که علاقه مند به مهاجرت هستند تبدیل کرده است. همچنین وجود دانشگاه هایی در این کشور که برنامه و آموزش های دانشگاه های بین المللی را به متقاضیان ارائه می دهند، عاملی دیگر است که در چند سال اخیر به محبوبیت ترکیه برای دریافت اقامت، افزوده است.

انواع روش های دریافت اقامت ترکیه

مانند هر کشور دیگری مهاجرت به ترکیه و دریافت اقامت این کشور نیز از راه‌های مختلف و به دو روش اقامت کوتاه مدت و اقامت بلند مدت انجام می‌شود؛ که هر کدام از این دو روش به شیوه‌های مختلفی به شما اجازه اقامت در کشور ترکیه را می‌دهند.

بخش اول: اقامت کوتاه مدت

اقامت کوتاه مدت ترکیه معمولا اقامتی یکساله است که به منظور فعالیت های مختلفی چون کار، تحصیل و مقاصد توریستی صادر می شود. یکی از دلایل عمده ای که افراد مبادرت به دریافت اقامت کوتاه مدت می نمایند، به این علت است که افراد بعد از چند سال تمدید اقامت کوتاه مدت قادر خواهند بود که اقامت دائم ترکیه را دریافت کنند. انواع روش هایی که با آن می توان اقامت کوتاه مدت ترکیه را دریافت کرد به این شرح است:

  1. اقامت به منظور تحقیقات علمی
  2. راه اندازی کسب و کار و برقراری ارتباطات تجاری (اقامت ترکیه از طریق سرمایه گذاری)
  3. اقامت توریستی یا اقامت ترکیه با اجاره ملک (به منظور مقاصد گردشگری)
  4. حضور در برنامه ها و کارگاه های آموزشی شرکت های محلی ترکیه
  5. اقامت تحصیلی یا شرکت در برنامه های بین المللی که مراکز آموزشی ترکیه برگزار می کنند
  6. اخذ اقامت به منظور استفاده از برنامه های درمانی (بشر دوستانه)
  7. اقامت از طریق یادگیری زبان ترکی
  8. شرکت در برنامه های آموزشی، تحقیق، کارآموزی یا دوره های تخصصی از طریق سازمان‌های عمومی
  9. اجازه اقامت برای قربانیان قاچاق انسان
  10. اقامت ترکیه با خرید خانه (مالکیت اموال غیرمنقول)
  11. گرفتن اقامت ترکیه از طریق ازدواج

مدارک مورد نیاز برای دریافت اجازه اقامت کوتاه مدت ترکیه

  1. ارائه مجوز اقامت ترکیه برای اولین بار
  2. فرم امضا شده درخواست مجوز اقامت
  3. اصل و کپی صفحات گذرنامه
  4. چهار قطعه عکس احراز هویت
  5. اطلاعات کافی در مورد برنامه و دلایل اقامت در ترکیه
  6. ارائه بیمه درمانی معتبر (افراد بالای ۶۵ سال و زیر ۱۸ سال معاف هستند)
  7. ارائه اجاره نامه معتبر و اطلاعات دقیق محل اقامت

مدارک مورد نیاز برای تمدید مجوز اقامت کوتاه مدت ترکیه

  1. فرم رسمی درخواست مجوز اقامت
  2. فرم راندوو (درخواست ملاقات)
  3. اصل و کپی رنگی گذرنامه یا سند سفر
  4. ترجمه رسمی صفحات گذرنامه
  5. ارائه مجوز اقامت قبلی (کپی رنگی)
  6. دو قطعه عکس
  7. مطلع ساختن مقامات ترکی از وجود منابع کافی و پایدار برای زمان اقامت خود
  8. مدارک مربوط به تجدید دوره از سازمان مربوطه و موسسات دولتی
  9. رضایت نامه جدید و نامه تعهد در مورد کودکان زیر ۱۸ سال
  10. بیمه درمانی معتبر (افراد زیر ۱۸ سال و بالای ۶۵ سال از ارائه این مدرک معاف هستند)
  11. پرداخت هزینه های اداری برای دریافت کارت اقامت
  12. هزینه‌های واریزی اداره مهاجرت

فرایند اخذ اقامت کوتاه مدت چه مدت زمان خواهد برد؟

اگر همه مدارک مورد نیاز برای درخواست شهروندی کامل باشد، فرآیند اخذ اقامت کوتاه مدت در یک بازه زمانی نرمال و چند ماهه (معمولا ۳ ماهه) انجام می‌شود. در صورت نقص مدارک، زمان دریافت مجوز اقامت متغیر خواهد بود.

 

بخش دوم: اقامت بلند مدت

برای دریافت اقامت بلند مدت و شهروندی ترکیه، باید بتوانید شرایطی که با آن اقامت موقت (یکساله) ترکیه را دریافت کرده‌اید، حفظ کنید و بعد از هر سال جهت تمدید مجوز اقامت‌تان اقدام کنید.

شما تنها می توانید از طریق اخذ اقامت ترکیه با خرید ملک و اقامت از طریق ازدواج که در اقامت کوتاه مدت ذکر شد، اقامت بلند مدت ترکیه را دریافت کنید.

اما نکته قابل توجه در مورد اقامت بلند مدت ترکیه این است که این اقامت هیچگاه در یک مرحله صادر نمی شود. اقامت دائم معمولا بعد از گذشت حداقل ۳ سال و بعد از آنکه تمدیدهای سالانه انجام شد یا حداکثر بعد از ۵ سال، باز هم بعد از تمدیدهای سالانه اقامت موقت ترکیه، قابل دریافت خواهد بود. در مجموع اتباع خارجی باید به مدت ۵ سال (بدون وقفه) در ترکیه زندگی کنند.

زندگی در ترکیه

معیارهای اصلی جهت دریافت اقامت بلند مدت ترکیه چیست؟

  1. اقامت در ترکیه حداقل به مدت ۸ سال (یا ۵ سال یه صورت متوالی)
  2. عدم داشتن سوء پیشینه در سه سال گذشته
  3. عدم دریافت کمک اجتماعی در سه سال گذشته
  4. داشتن درآمد کافی و پایدار و توانایی اداره خود و خانواده
  5. فرد تحت پوشش یک بیمه معتبر پزشکی باشد (برای متقاضیان زیر ۶۵ سال و بالای ۱۸ سال)
  6. عدم تهدید امنیت عمومی و پایبند به قوانین و نظم عمومی
زندگی در ترکیه

زندگی در ترکیه

مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت بلند مدت ترکیه (اقامت دائم)

اگر شما ۵ سال بدون وقفه در کشور ترکیه اقامت داشته باشید، می‌توانید جهت دریافت اقامت بلند مدت (دائم) ترکیه اقدام کنید. همچنین شهروندان خارجی که حداقل ۸ سال در ترکیه اقامت داشته باشند ولی در این مدت چندین بار از کشور خارج شده اند، می توانند اقامت بلند مدت ترکیه را دریافت کنند.

بدین منظور نیاز به ارائه مدارک مشخصی دارید که در زیر به آنها اشاره می‌شود:

  1. فرم رسمی درخواست مجوز اقامت
  2. اصل و کپی گذرنامه یا سند سفر
  3. ارائه سند اقامت قبلی
  4. چهار قطعه عکس
  5. سندی که گزارشی از عدم دریافت کمک‌های اجتماعی از موسسات و سازمان‌های دولتی در ۳ سال گذشته، ارائه بدهد.
  6. داشتن منابع کافی و پایدار برای ادامه اقامت
  7. گزارش پلیس محلی
  8. بیمه درمانی معتبر
  • توجه داشته باشید، ممکن است اسناد و اطلاعات اضافی توسط دولت درخواست شود.

  • لطفا قبل از هر تصمیمی از مشاوره رایگان مجموعه ما برخوردار شوید.

  • ما پیشنهادات بسیار خوبی داریم که میتواند برای شما جالب باشد

  • در زمینه اقامت،کسب و کار،اجازه کار،و ثبت شرکت

 

ارسال نظر

انتخاب مکان برای جستجوی دقیق تر